Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF TM-serie multifunctionele grootformaat printers voor CAD-tekeningen en posters.

Het portfolio omvat 5 modellen; de TM-340, TM-350 en TM-355 voor A0+ prints en de TM-240 en TM-255 voor A1+ prints. Bovendien kan je deze plotters bij aankoop of later uitbreiden naar een multifunctioneel toestel waarmee je naast professionele prints ook kan scannen of kopiëren. In de MFP-versie zijn de volgende modellen verkrijgbaar; de TM-340 MFP Lm36, de TM-350/355 MFP Lm36 en de TM-350/355 MFP Z36 (A0+) en de TM-240 Lm24 en de TM-255 Lm24 (A1+).

De nieuwe imagePROGRAF TM-serie legt een nieuwe lat voor compacte grootformaatprinters voor multifunctioneel gebruik. De printers produceren ongelooflijk levendige prints, waarbij het benodigde plaatsingsoppervlak klein is en de geluidsemissie lager is. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, hoe beperkt uw ruimte ook is, u kunt nu gemakkelijk een breed scala aan printtoepassingen produceren die traditioneel moesten worden uitbesteed, van CAD-tekeningen tot posters en POS-materiaal voor de detailhandel. Dit resulteert in een verbeterde productiviteit en efficiëntie, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar dé specialist in plot-, print-, kopieer-, en scanoplossingen. Wij opereren vanuit ons hoofdkwartier in Sint-Niklaas. U kan toestellen steeds komen bezichtigen en uittesten in onze showroom. Wij ontzorgen u ook op vlak van installatie en onderhoud. 

Heb jij interesse? Wil je graag meer weten? Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie. 

Bel 03 777 68 75 of stuur een e-mail naar info@reprozaman.be

Tot binnenkort! 

 

Ontdek de nieuwe modellen