HP verrast met gloednieuwe grootformaatprinterlijn HP DesignJet

Het nieuwe grootformaat HP DesignJet-portfolio omvat onder andere De HP DesignJet T200-printerserie, die zich laat kenmerken als gemakkelijk en betaalbaar printen met ‘s werelds kleinste plotters. De HP DesignJet T600-serie is bedoeld voor snelle en eenvoudige grootformaatplotters, speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die zich richten op uitvoering, probleemoplossing en multitasking. En dan heb je de DesignJet Studio Serie, die zich specifiek richt naar architecten met zijn strak design en hoge performantie.

Lees meer
Zomerpromoties 2020
Speciaal voor onze klanten selecteerden we enkele mooie promoties om de zomer goed in te zetten. 

Deze uitzonderlijke prijzen en voorwaarden zijn geldig tem 31 juli 2020 en niet cumuleerbaar met andere promoties of acties.


Lees meer
Repro Zaman verwelkomt Erik Benoot

Repro Zaman is in volle groei. Om het team te versterken, mogen we vanaf maandag 15 juni 2020 beroep doen op de expertise van Erik Benoot. Erik is 53 lentes jong en heeft 14 jaar ervaring in onze branche. Hij zal als accountmanager meewerken aan de verdere uitbouw van ons bedrijf. We heten hem alvast van harte welkom. 

Lees meer
repro zaman gelooft met een frisse rebranding in een mooie toekomst voor papier

Papier is niet dood. Integendeel! De wereld verandert steeds meer in een digitale plek en sommigen verwachten dat papier volledig zal verdwijnen.

Lees meer
Betaalbare, compacte plotter met geïntegreerde vouwer.
Eindelijk! HP heeft een betaalbare, compacte GROOTformaat oplossing met on-line vouwer uitgebracht. Bestaande uit de HP DesignJet XL 3600 MFP (snelle en krachtige plotter die kan scannen en kopiëren) de HP F40 vouwapparaat (on-line vouwapparaat dat betrouwbaar werkt met een laag geluidsniveau, de lengte- en dwarsvouw doet in 1 doorgang met een grote opvangcapaciteit). Bovendien is deze combinatie heel compact. 
Lees meer
Batibouw Build-IT 2020
Batibouw Build-IT wordt dit jaar georganiseerd in paleis 1 tijdens de professionele beurzen Finishing, Probuild en Installpro op woensdag 4 en vrijdag 6 maart 2020 van 12u00 tot 20u30. U kan ons terugvinden op stand 01106 waar wij de Canon TM-300 voorstellen, een betaalbare kleuren A0 plotter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Vraag uw professioneel ticket aan en kom u overtuigen van zijn mogelijkheden!
Lees meer

Nieuws uit de sector

Hou me op de hoogte van alle nieuws