repro zaman gelooft met een frisse rebranding in een mooie toekomst voor papier

Papier is niet dood. Integendeel! De wereld verandert steeds meer in een digitale plek en sommigen verwachten dat papier volledig zal verdwijnen.

Lees meer
Betaalbare, compacte plotter met geïntegreerde vouwer.
Eindelijk! HP heeft een betaalbare, compacte GROOTformaat oplossing met on-line vouwer uitgebracht. Bestaande uit de HP DesignJet XL 3600 MFP (snelle en krachtige plotter die kan scannen en kopiëren) de HP F40 vouwapparaat (on-line vouwapparaat dat betrouwbaar werkt met een laag geluidsniveau, de lengte- en dwarsvouw doet in 1 doorgang met een grote opvangcapaciteit). Bovendien is deze combinatie heel compact. 
Lees meer
Batibouw Build-IT 2020
Batibouw Build-IT wordt dit jaar georganiseerd in paleis 1 tijdens de professionele beurzen Finishing, Probuild en Installpro op woensdag 4 en vrijdag 6 maart 2020 van 12u00 tot 20u30. U kan ons terugvinden op stand 01106 waar wij de Canon TM-300 voorstellen, een betaalbare kleuren A0 plotter met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Vraag uw professioneel ticket aan en kom u overtuigen van zijn mogelijkheden!
Lees meer
Canon Platinum Partner 2020
Ook dit jaar voldoen wij aan de strenge vereisten van het Canon Platinum Partnership, het hoogste niveau in het Canon-partnerprogramma. Dit niveau vereist intensieve toewijding, met gezonde en continue jaarlijkse groei en een hoog niveau van deskundigheid, stabiliteit en focus.
Lees meer
hp stelt zijn nieuwe portfolio grootformaat printers voor
Maak kennis met HP’s appgebaseerde en cloud connected multifunctionele printerportfolio, ontworpen voor de architectuur-, engineering- en ontwerpgemeenschap.
Lees meer

Nieuws uit de sector

Hou me op de hoogte van alle nieuws