Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF TM-serie multifunctionele grootformaat printers voor CAD-tekeningen en posters

Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF TM-serie multifunctionele grootformaat printers voor CAD-tekeningen en posters.

Lees meer
Maak kennis met de HP DesignJet T850 en T950 plotterserie

Ontdek in onze showroom hoe u met de nieuwe HP DesignJet serie alles kunt plotten, eenvoudig en efficiënt. Verkrijgbaar als plotter of MultiFuntionele Plotter met scanner.

 

Lees meer
Gezocht: Service Engineer

Wij zijn op zoek naar een Service Engineer. Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Wil je meer te weten komen over de jobinhoud? Contacteer ons of kom langs om erover te praten over een goeie tas koffie.

 

Lees meer
Repro Zaman stelt met trots de Canon imagePROGRAF TZ-30000 aan u voor!

Deze professionele grootformaat printer blinkt uit in zowel kwaliteit als productiviteit. Tevens beschikt de TZ-30000 standaard over het hoogst haalbare beveiligingsniveau.

 

 

 

Lees meer
Meest gelauwerde Canon LFP partner

Geweldig nieuws: onlangs werden wij tijdens de Canon partner kick-off van 2022 in de bloemetjes gezet. Het event vond plaats in Golf Château de la Tournette te Nijvel. Als de meest gelauwerde Canon LFP partner in België ontvingen wij ...

 

 

Lees meer
30 jaar HP DesignJet

Wij vieren 30 jaar HP DesignJet. We zijn enorm fier om een top 30 partner te zijn in EMEA.  Dat hebben we gerealiseerd met een verkoop van 351 T-serie toestellen de laatste twee jaar. Meer dan klaar voor de volgende 30 jaar! 

 

Lees meer

Nieuws uit de sector

Hou me op de hoogte van alle nieuws