30 jaar HP DesignJet

Wij vieren 30 jaar HP DesignJet. We zijn enorm fier om een top 30 partner te zijn in EMEA.  Dat hebben we gerealiseerd met een verkoop van 351 T-serie toestellen de laatste twee jaar. Meer dan klaar voor de volgende 30 jaar! 

 

Lees meer
Nieuwe Canon TX-serie

Canon vernieuwt haar succesvolle imagePROGRAF TX-serie grootformaatprinters met vijf nieuwe modellen: de 24-inch TX-2100, de 36-inch TX-3100 en de 44-inch TX-4100, plus de multifunctionele TX-3100 MFP Z36 en TX-4100 MFP Z36. Deze nieuwe en veelzijdige printers hebben als gemeenschappelijke kenmerken een hoge snelheid, hoge capaciteit en een ongeëvenaarde printkwaliteit.
 
 

Lees meer
Wij ruimen onze showroom op!

Goed nieuws voor wie graag een koopje scoort. Wij ruimen onze showroom op en bieden verschillende modellen aan tegen een wel heel aantrekkelijke prijs.
De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Prijzen exclusief btw en recupel.
Ontdek hier het volledige aanbod.

Lees meer
INTERVIEW: Filip Zaman
SINT-NIKLAAS – Familiebedrijf Repro Zaman uit Sint-Niklaas bestaat al 37 jaar en specialiseert zich in grootformaat print-, scan- en kopieeroplossingen voor onder andere architecten en professionals uit de bouwsector. Het bedrijf blijft geloven in de kracht van papier. Zaakvoerders Filip en Olivier Zaman: “De meerwaarde van grootformaat printtoepassingen valt niet te onderschatten: een plan komt pas tot leven op papier. We blijven dan ook investeren in de nieuwste oplossingen en wierven in juni zelfs nog een nieuw commercieel medewerker aan.”
Lees meer
HP verrast met gloednieuwe grootformaatprinterlijn HP DesignJet

Het nieuwe grootformaat HP DesignJet-portfolio omvat onder andere De HP DesignJet T200-printerserie, die zich laat kenmerken als gemakkelijk en betaalbaar printen met ‘s werelds kleinste plotters. De HP DesignJet T600-serie is bedoeld voor snelle en eenvoudige grootformaatplotters, speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die zich richten op uitvoering, probleemoplossing en multitasking. En dan heb je de DesignJet Studio Serie, die zich specifiek richt naar architecten met zijn strak design en hoge performantie.

Lees meer
Zomerpromoties 2020
Speciaal voor onze klanten selecteerden we enkele mooie promoties om de zomer goed in te zetten. 

Deze uitzonderlijke prijzen en voorwaarden zijn geldig tem 31 juli 2020 en niet cumuleerbaar met andere promoties of acties.


Lees meer

Nieuws uit de sector

Hou me op de hoogte van alle nieuws