repro zaman gelooft met een frisse rebranding in een mooie toekomst voor papier

Papier is niet dood. Integendeel! De wereld verandert steeds meer in een digitale plek en sommigen verwachten dat papier volledig zal verdwijnen. Bij Repro Zaman juichen we de digitalisering toe, maar geloven we tevens in een sterke toekomst voor grootformaat printen. Net om die reden hebben we beslist om te investeren in een rebranding en zijn we klaar om onze klanten nog beter te bedienen.

het hart van uw bedrijf

Onze grootformaatprinters zijn voor onze klanten vaak het hart van hun bedrijf. Denk maar aan architecten, ingenieurs, projectontwikkelaars, … Onze machines draaien hier op volle toeren om plannen en ontwerpen tot leven te laten komen. Om dat tempo te kunnen volhouden en mee te zijn in nieuwe technieken en trends, heeft u de beste machines nodig. Over die kwaliteit waken wij.

advies en service

Onze expertenrol nemen we heel serieus. We mogen zeker zeggen dat wij alles kennen wat er te weten valt over de machines die we verkopen. Wanneer er nieuwe toestellen op de markt komen ondergaan die in ons testcenter de ultieme test. Wij gaan na wat de nieuwe features zijn en hoe zij verschillen t.o.v. andere machines.

Onze service begint dus al voor de aankoop van een grootformaatprinter. Wij willen vooral weten wat u van een printer verwacht en hoe u die intern gebruikt. Pas dan kunnen we overgaan tot het vergelijken van de grootformaatprinters die het meest voor u geschikt zijn. U kan zelf ook komen testen in ons testcenter te Sint-Niklaas.

Ook na verkoop staat service voorop. En dat zit vaak in de kleine dingen. We kennen onze klanten bij de voornaam en weten wat u graag heeft. We leveren uw bestelling met inkt en papier niet zomaar tot aan de voordeur, we plaatsen alles waar we weten dat u het graag heeft.

rebranding

Ons nieuw logo begeeft zich op de grens van papier en architectuur. Het heeft, net zoals ons, heel wat persoonlijkheid. We hebben gekozen voor een kader. Een open kader, waarin we heel wat mogelijkheden zien. Dat kader staat ook voor papier. De kleur is licht en fris omdat we net ruimte en lucht willen geven aan onze klanten. De website zit ook in een nieuw jasje. Laat ons gerust weten wat u ervan denkt. Contacteer ons telefonisch, via mail of kom gewoon eens langs om onze service te ervaren.